Trackman 4

Meten is weten!

In het digitale tijdperk waar we in leven is tegenwoordig (bijna) alles mogelijk. Zo ook in de golfindustrie, en daarom beschikken over een Trackman 4! Een launch monitor als Trackman maakt het inzichtelijker wat de lesklant moet doen om zijn/haar balvlucht te verbeteren. U als golfer kan  dus sneller verbeteren en gemakkelijker begrijpen wat er technisch moet gebeuren om de balvlucht te verbeteren.

Trackman 4 op Papendal Wat is Trackman?

Trackman is een Doppler radar-systeem (3 dimensionaal) dat de golfprofessional gebruikt als tool tijdens golflessen. Ook voor het aanmeten van het juiste materiaal is dit het beste meetinstrument op de markt. Het apparaat registreert de golfbal en de golfclub tijdens de balvlucht en swing. Het voorziet de golfprofessional en golfer van de meest accurate balvlucht en clubdata en laat exact zien hoe de club beweegt door en op impact! De nieuwe uitvoering kan zelfs gebruikt worden met chippen, pitchen, bunkerschoten en zelfs putten! Ook voor het aanmeten van de juiste club die bij uw golfswing past is Trackman uitermate geschikt.  Met Trackman moderniseren en verbeteren we de kwaliteit van informatie tijdens een golfles en vergroten we “value for money”!

Wat is het voordeel van TrackMan voor u als golfer?

Ongeacht het niveau waarop u speelt helpt Trackman u om beter inzicht te krijgen van uw persoonlijke verbeterpunten. De data geeft objectief aan waarom uw bal vliegt zoals hij vliegt, Trackman stopt het gissen. Samen kunnen we dan bekijken welke principes aangepast dienen te worden om de balvlucht te verbeteren.

Werken aan uw golfswing en balvlucht middels de Trackman data, geeft een goede indicatie van waar u aan dient te werken om uw balvlucht te verbeteren. U weet als geen andere dat als u wilt verbeteren in golf dat u een plan nodig heeft.  Trackman en mijn aanwijzingen gebaseerd op deze data zorgen ervoor dat u absoluut zeker weet dat u op de goede weg aan het oefenen bent. Trackman zorgt voor zekerheid en objectiviteit.

Hoe werkt het?

Trackman geeft de meest accurate feedback in de golfindustrie en meet 27 punten die onderverdeeld worden in club en bal data. Het leren begrijpen van uw data is essentieel om uw golfswing te verbeteren en versnelt uw progressie, ongeacht het niveau waarop u speelt! Trackman meet het traject van de bal van begin tot eind. Het kunnen meten van de gehele vlucht is van uiterst belang om de hoogste kwaliteit aan data te ontvangen. Tegelijkertijd geeft het waardevolle informatie over uw clubblad en ziet u op het beeldscherm precies hoe de club stond op het moment van waarheid —> IMPACT. Met deze kennis kan bepaald worden hoe u uw clubblad moet aanpassen om een balvlucht als een slice, hook, push, pull, topper, etc, te voorkomen.

Meer weten? Vul het formulier in. Dan maken we daarna even telefonisch kennis.

Uw naam

Achternaam

Emailadres (verplicht)

Uw Handicap

Opmerkingen/vragen

 

 

Scroll to top