Trackman 4

Trackman 4

Meten is weten!

In het digitale tijdperk waar we in leven is tegenwoordig (bijna) alles mogelijk. Zo ook in de golfindustrie, en daarom beschikken over een Trackman 4! Een launch monitor als Trackman maakt het inzichtelijker wat de lesklant moet doen om zijn/haar balvlucht te verbeteren. Als golfer kan je dus sneller verbeteren en gemakkelijker begrijpen wat er technisch moet gebeuren om de balvlucht te verbeteren.

Wat is Trackman?

Trackman is een Doppler radar-systeem (3 dimensionaal) dat de golfprofessional gebruikt als tool tijdens golflessen. Ook voor het aanmeten van het juiste materiaal is dit het beste meetinstrument op de markt. Het apparaat registreert de golfbal en de golfclub tijdens de balvlucht en swing. Het voorziet de golfprofessional en golfer van de meest accurate balvlucht en clubdata en laat exact zien hoe de club beweegt door en op impact! De nieuwe uitvoering kan zelfs gebruikt worden met chippen, pitchen, bunkerschoten en zelfs putten! Ook voor het aanmeten van de juiste club die bij jouw golfswing past is Trackman uitermate geschikt.  Met Trackman moderniseren en verbeteren we de kwaliteit van informatie tijdens een golfles en vergroten we “value for money”!

Trackman Swing Analyse - Golf Academy Papendal

Wat is het voordeel van TrackMan voor jou?

Ongeacht het niveau waarop je speelt helpt Trackman om beter inzicht te krijgen van persoonlijke verbeterpunten. De data geeft objectief aan waarom de bal vliegt zoals hij vliegt, Trackman stopt het gissen. Samen kunnen we dan bekijken welke principes aangepast dienen te worden om de balvlucht te verbeteren.

Werken aan je golfswing en balvlucht middels de Trackman data, geeft een goede indicatie van waar je aan dient te werken om de balvlucht te verbeteren.  Trackman en onze aanwijzingen gebaseerd op deze data zorgen ervoor dat je de goede analyse krijgt. Trackman zorgt voor zekerheid en objectiviteit.

Hoe werkt het?

Trackman geeft de meest accurate feedback in de golfindustrie en meet 30 waardes die onderverdeeld worden in club en bal data. Het leren begrijpen van je data is essentieel om te verbeteren en versnelt je progressie. Trackman meet het traject van de bal van begin tot eind. Het kunnen meten van de gehele vlucht is van uiterst belang om de hoogste kwaliteit aan data te ontvangen. Tegelijkertijd geeft het waardevolle informatie over je clubblad en zie je op het beeldscherm precies hoe de club stond op het moment van waarheid, impact. Met deze kennis kan bepaald worden hoe je je clubblad moet aanpassen om een balvlucht als een slice, hook, push, pull, topper, etc, te voorkomen.

Kosten

Een Trackman swing-analyse kost € 46,50 p.p.  per blok van 45 minuten. Inplannen gaat via de online lesagenda ProAgenda.

Meer weten? Vul het formulier in. Dan maken we daarna even telefonisch kennis.

Uw naam

Achternaam

Emailadres (verplicht)

Uw Handicap

Opmerkingen/vragen

 

 

Scroll to top