Golf Tips

Nieuwe professional Golf Academy Papendal

Marjan de Boer als tweede Professional op Papendal

Per 1 oktober zal Marjan de Boer als tweede professional op EGC Papendal actief zijn. Het is mooi met iemand samen te kunnen gaan werken die minstens zoveel passie voor de golfsport en het lesgeven heeft als ik zelf. Met de komst van Marjan kan er nu  7 dagen per week golfles geboekt worden.

Marjan de Boer is de eerste Nederlandse speelster die mee ging doen op de Ladies  European Tour, waar zij speelde van 1986-2002.  Als amateur heeft zij lang voor Nederland gespeeld, zowel nationaal als internationaal. Zij is teaching professional vanaf 1988.  In 1994 besluit zij zich toch volledig op de Tour te concentreren en dat doet ze tot 2002. Na haar speel periode wordt ze bestuurslid van de PGA Holland namens de dames professionals.Marjan de Boer - PGA Professional  In de winters, wanneer er weinig golf werd gespeeld, geeft het haar voldoening om te schilderen. Ze nam les en schilderde golfbanen. De laatste jaren maakt ze ook veel vrij werk. Ze heeft reeds enkele malen haar werk geëxposeerd.

Ons gemeenschappelijke doel is om u als golfer te helpen beter te scoren in de baan om op die manier meer plezier te beleven aan de golfsport!

Beschikbaarheid en kennismakingsaanbieding

Marjan zal in eerste instantie op de maandag en dinsdag beschikbaar zijn voor golflessen. Vanwege Marjan’s komst hebben we het aanbod voor de groepslessen aangepast zodat u ook op de maandag of dinsdag kennis kunt maken met haar (€ 12,50 p.p. min 4 en max 6 pers):

  • Maandag………14:00 uur met Marjan
  • Dinsdag………..12:30 uur met Marjan
  • Woensdag…….16:00 uur met Thomas
  • Vrijdag………….14:00 uur met Thomas

Daarnaast kunt u gebruik maken van een kennismakingsaanbieding waarbij u voor € 60,-  2 x 45 minuten les kunt nemen bij Marjan. U kunt zich hiervoor aanmelden door naar de lesagenda van Marjan te gaan en zich hier voor in te schrijven.

https://marjandeboer.igolfinstructor.com/

Veel spelplezier gewenst de laatste maanden van het seizoen en hopelijk tot ziens op de golfbaan!

Vriendelijk groet,

Thomas IJland

Scroll to top