Golf Tips

Golf Academy Papendal krijgt kwaliteitskeurmerk

De Golfacademy Papendal is met ingang van 29 oktober 2018 een PGA-erkende Golfschool. Dit kwaliteitskeurmerk wordt uitgegeven door de PGA, de Professional Golfers Association van Nederland. Vandaag, 29 oktober 2018, kwam de president van de PGA Holland het schildje persoonlijk overhandigen aan onze headprofessional Thomas IJland en aan Marjan de Boer.   De PGA is de vakgroep voor alle teaching golfpro’s in Nederland. Het keurmerk is een initiatief van de PGA om de golfsport in Nederland naar een hoger niveau te tillen en kwalitatief hoogwaardige golflessen nog beter op de kaart te zetten.

Door goede golfscholen te erkennen met het keurmerk van PGA Holland, wordt bij een breed publiek bekend dat zij hier terecht kunnen voor goede golflessen. Om zo’n keurmerk te kunnen ontvangen moet de golfschool aan bepaalde eisen voldoen. De headprofessional moet de A-status hebben, er zijn uitsluitend PGA gekwalificeerde professionals werkzaam en er is een goede samenwerking met de NGF. Belangrijk is ook dat iedere professional regelmatig cursussen en seminars volgt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van golf, zowel op het technische, het tactische, het ment
ale als op het fysieke vlak. U kunt een erkende golfschool herkennen aan het blauwe schildje.

Golf Academy Papendal verzorgt golflessen aan golfers op ieder niveau, van beginners tot single handicappers en van jong tot oud. Niet alleen leden kunnen terecht, ook niet-leden zijn welkom voor lessen, evenals groepen die een golfclinic of een ander evenement willen organiseren. Voor iedere golfer is er een specifiek programma dat aansluit op persoonlijke ambities, fysieke mogelijkheden en budget!
De Edese Golf Club Papendal prijst zich gelukkig met twee A-professionals, die bereid zijn zich voortdurend te blijven ontwikkelen en feliciteert beide met de erkenning van hun kwaliteiten.

Scroll to top