Golf Tips

Nieuwe range ballen en veiligheidsafspraken.

Met dank aan onze sponsoren zit de ballenautomaat weer helemaal vol met 14400 gloednieuwe Nassau golfballen met de logo’s van onze sponsoren. De bedrijven die allen 3600 range ballen sponsoren zijn:

  • ACV-groep.
  • Kars van der Wagen  Makelaardij.
  • Kitchen Studio Peter Boekensteijn.
  • Kooltrans Transport en logistiek.

Wij zijn blij met deze sponsoren en gaan ervan uit dat we de komende 2 jaar weer goed doorkomen. Aangezien er veel ballen verdwijnen in de golftassen van golfers, in de grond en in de rough aan de achter en zijkant van de driving-range was het verlies helaas aan een hoge kant. 
De driving-range ballen zijn eigendom van Golf Academy Papendal en mogen daarom alleen gebruikt worden op de driving-range. Het meenemen van driving-range ballen, anders dan voor het oefenen op de driving-range is dan ook niet toegestaan en wordt beschouwd als diefstal.

Safety first!

De lengte tot aan het hek aan de achterkant is resp. 188 meter aan de rechterkant en 200 aan de linkerkant (zie afbeelding). Voor sommige spelers wordt deze afstand met gemak overbrugd. Ballen die over het hek geslagen worden veroorzaken:

  1. Levensgevaarlijke situaties voor andere spelers die daar oefenen op hun korte spel!
  2. Verlies van oefenballen en daar bijbehorende vervangings- en verzamelkosten.
    Ballen over het hek slaan in het rood aangegeven gebied is ten strengste verboden! Indien geconstateerd wordt dat deze veiligheidsafspraken niet gevolgd worden kan besloten worden het gebruik van de driving-range voor bepaalde tijd te verbieden voor de betreffende speler.

Interesse om als bedrijf ook driving-range ballen te sponsoren? Neem contact op via thomas.ijland@icloud.com of 06-41886639.

Scroll to top