Golf Tips

Karl Morris – The Mind Factor Workshop

Breakthrough Workshop – Change your story!

14 Februari om 19:00 uur – €20,- per persoon

We zijn er trots op dat we geslaagd zijn één van de bekendste performance en mental coaches in de golfsport naar onze verenging te halen: Karl Morris uit Engeland.

Karl geeft workshops met heel veel succes over de hele wereld. In deze “Breakthrough” workshop geeft hij golfers van alle niveaus simpele en effectieve tools waarmee zij het beste uit hun spel kunnen halen. Hoe train je effectiever, hoe word je een betere putter, en meer… 

Karl Morris heeft met meer dan 100 spelers en speelsters van de PGA Tour, European Tour, LPGA Tour en Ladies European Tour samengewerkt, waaronder 6 winnaars van Major toernooien zoals Louis Oosthuizen, Graeme McDowell en Darren Clarke. Joost Luiten en zijn coach Phil Allen hebben ervoor gekozen om met ingang van dit jaar ook met Karl Morris samen te gaan werken. 

Dit is een unieke kans om van iemand die met de top uit de golfwereld samenwerkt en successen behaalt te leren hoe je kunt werken aan de verbetering van je golfspel en met nog meer plezier je golfspel kunt spelen. 

De workshop wordt gehouden in het clubhuis en begint om 19.30 uur, ontvangst 19:00 -19:15 uur.

Wil je er bij zijn op 14 februari, koop dan je entreebewijs á 20,- p.p. bij het secretariaat of reserveer een plek door onderstaand formulier in te vullen (je betaald dan op de de avond zelf.)

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht

    Scroll to top