Drive de golfbal rechter en verder!

Drive de golfbal rechter en verder!

Een serie van 3 driver lessen voor ieder niveau

Weg met zwakke, hoge pudding drives of getopte, geflopte afslagen. Weg met slices, en “duck hooks” We willen meer fairways, hogere swingsnelheid en controle over balvlucht. Laat de langste club uit je tas ook daadwerkelijk de grootste afstanden gaan overbruggen. Hoe?  Leer wat anders is aan de driver ten opzichte van alle andere clubs. En hoe krijg je een balvlucht met meer en grotere “carry”. 

Leer van de meest gemaakte fouten!

Is je driver is nog niet helemaal je beste vriend?  Doe mee en leer de basis fundamentals van het slaan van een goede drive. Alles voor je spel om de driver beter, constanter en verder te slaan met een hogere swingsnelheid. 

Wat doe jij nog niet, maar kan je gemakkelijk veranderen? Wat zijn de meest voorkomende fouten, en hoe deze te beperken? Kortom een scala aan informatie, feedback, instructie, tips en oefeningen. Alles steeds ondersteund en begeleid met visuele- en swingsnelheid feedback.

Veel tips met topoefeningen zodat je eigen potentieel ten volle gaat aanspreken en benutten. 

sweet spot driver

Les 1 - Welke posities brengen alle topgolfers hun succes

Ontdek karakteristieken van goede driver afslagen, zijn de ideeën die je hebt over de slag correct? Het begint met solide fundamentals, Hoe te staan met deze lange club? Waar ligt de bal ten opzichte van de voeten? Wat voor invloed heeft dit op de rest van de positie van het lichaam? Kortom wat is een goede driver set up? Leer wat topgolfers als Rory Mcllroy, Tiger Woods, Anne van Dam en Joost Luiten elke afslag doen en herhalen. Elke afslag, elke ronde, elke dag weer.

Les 2 - Hoe krijg ik controle over mijn clubface

Hoe controleer je de zwaaibaan en voorkom je een slice? Hoe krijg je meer clubhead snelheid? Simpele en leuke te volgen oefeningen om een verbetert gevoel van de beweging en meer kennis van de afslag te krijgen. We komen terug op de in les 1 behandelde fundamentals en gaan oefeningen doen om de snelheid te kunnen opvoeren.

Les 3 - Round up!

Wat doe jij nog niet, maar kan je gemakkelijk veranderen. Wat zijn de meest voorkomende fouten, en hoe kun je deze corrigeren?
Drills ; – Grip druk oefening
2-tee oefening, zwaaibaan
Alignment sticks, “lag tension”( DST compressor drill met stick)
Shallowing the plane
Kortom een scala aan informatie, feedback, instructie, tips en oefeningen.
Alles steeds ondersteund en begeleid met visuele- en swingsnelheid feedback

Vind jezelf opnieuw uit, “take control” en ga de uitdaging aan van “Onbekwaan” naar “Bekwaam”

Rechter en verder met de driver? Schrijf je in en doe mee!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Kosten van deze 3-delige serie

  Kosten per persoon

  • Met 2 personen: € 150,- per persoon
  • Met 3 personen: € 115,- per persoon
  • Met 4 personen: €  95,- per persoon

  Dit bedrag is uiteraard inclusief de oefenballen. Het bedrag dient voorafgaand aan de eerste training betaald te worden (tikkie, cash of factuur).

  Scroll to top