Ervaringen

Ervaringen

Wat anderen vertellen over ons

We zijn trots op onze golfers en op wat wij voor ze betekenen. Op deze pagina staan een aantal ervaringen van golfers die bij ons les hebben gehad.  Ben je benieuwd wat wij voor je golf kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Een van de beste driving-ranges van Nederland

Prachtig omgeving en één van de beste driving ranges van Nederland. Alle faciliteiten aanwezig om je golf spel te verbeteren van je driver tot je putter. In de zomermaanden kan je ook op gras oefenen naast de matten van kunstgras.

Reinier LdB

Vaardig

Nu ongeveer een jaar lid bij de Edese, en gedurende deze tijd een aantal lessen gevolgd bij Golf Academy Papendal. Thomas is een enorm vaardige pro, behoudt rust en maakt het geheel erg laagdrempelig. Hiermee brengt hij niet enkel degelijk advies voor je golfspel, maar ook voor het best passende golf-materieel.

T Kappen

   Samen doelstellingen bepalen om gewenst progressie te behalen

“Thomas is een plezierige en spontane golfprofessional, plezier in golf is de basisles en dankzij zijn inzicht weet hij op een positief kritische manier je te laten nadenken over de technieken van golf. Door zijn enthousiasme weet hij je te motiveren maar door vooraf samen doelstellingen te bepalen merk je de gewenste progressie. Ik les nu aan aantal jaren bij Thomas en merk dat je nu door de baan schaakt i.p.v. slaat. Ik kan iedereen die meer wil dan alleen een balletje slaan de lessen van Thomas aanbevelen. Het enige nadeel is dat je waarschijnlijk net zo golfverslaafd word als ik”.

H. Averesch

 Maakt je de golfswing beter begrijpen

“Thomas is een erg goeie golfprofessional, hij leeft golf en hij is in staat om zijn enthousiasme te gebruiken tijdens de lessen. Hij leert je niet alleen de basis en de technische details maar hij maakt je de sport beter begrijpen! Hij heeft mij een strategischere en slimmere speler gemaakt en niet iemand die alleen ballen kan slaan” R. Hardon

 Enthousiast en vol passie

“De professionals van Golf Academy weten met hun enthousiasme voor golf altijd het beste in je naar boven te halen! Hij ademt golf! Of je nou les hebt om je handicap te verbeteren of je GVB wilt halen je bent aan het juiste adres!”

M. Kranenbarg

Prachtige oefenfaciliteiten

Goede enthousiasmerende pro’s, met ieder eigen specialisme en aanpak. Geven leuk les en goede adviezen over materiaal. Prachtige oefenfaciliteiten, met zelfs overdekte oefengreen.

E De Groot

In een jaar flink gezakt in handicap

Dit jaar weer begonnen met golf en dankzij de PGA Pro het plezier weer hervonden! Naast gezelligheid ben ik in één jaar flink gezakt in handicap. Leukste golfjaar ooit 🙂 De gras tee’s zijn vroeg in het voorjaar tot laat najaar open, wat een flink pluspunt is voor het trainen van je ijzers, en wedges.

D. Van Nimwegen

Heel fijn!

Mooie baan met een kundige golfpro! Baan is prima onderhouden. Dit geldt ook voor de driving range die overdekt is. Heel fijn!

W. Y. Lolkes De Beer

 Professionele begeleiding

Marjan en Thomas geven professionele begeleiding ,ik denk voor elk niveau, prachtige drive-range met steeds nieuwere apparatuur en mogelijkheden.
Ik ga er graag naar toe, een prima voorbereiding voor een rondje golf op de prachtige baan!

R. Vendeville

 Perfect lesprogramma

Bij deze Golf Academy kun je bij Thomas IJland of Marjan een perfect lesprogramma afspreken tegen een acceptabel tarief. Alle oefen voorzieningen op de golfbaan zijn in en uitstekende staat en een golf simulator (Trackman) staat tot de beschikking.

M Verheij.

 Veelzijdig!

“Thomas is een geweldige Pro en geeft hele veelzijdige lessen. Oog voor detail en regels (spelen zoals het hoort). Bovenal is Thomas heel leuk in de omgang, in voor een geintje en een bijzonder aangenaam mens!

B. Rigter

Scroll to top