Jouw golfspel merkbaar en meetbaar verbeteren, daar draait het om!

Golflessen

Golflessen worden verzorgd door PGA Professionals Thomas IJland en Marjan de Boer.

Aan de hand van een intake en door een analyse van je golfspel wordt per individu gekeken waar de meeste behoefte en ruimte ligt voor verbetering. Het doel is om effectiever, makkelijker, constanter en met meer plezier te golfen.

SCORE PLUS PROGRAM

SPEEL DE GOLFBAAN SLIMMER

In feite de beste manier om golfers te analyseren want presteren op de baan is waar golf om draait. Op de range is het lastig een baansituatie te simuleren laat staan de druk die erbij komt kijken. Welke keuzes of technieken kosten jouw teveel slagen tijdens een ronde golf? In de baan is het compleet anders dan op de range, daarom is dit programma zo populair!

Score Plus Programma - Golf Academy Papendal

SHORT GAME SERIES

LEER BETER SCOREN BINNEN DE 100 METER!

Waarschijnlijk sla je de golfbal niet zo ver als een PGA Tour professional maar je kunt wel een short game ontwikkelen dat op tour niveau ligt of dichtbij komt! Een goed en solide short game haalt de druk af van je lange speel, geeft meer vertrouwen aan je hele golfspel en kan slechte scores omzetten in goede scores. Leer beter scoren binnen de 100 meter!

gras-tee golf academy papendal

LOSSE GOLFLESSEN

VERGROOT JE CONTROLE OVER DE GOLFBAL!

Iedere golfer heeft wel een spelonderdeel dat niet lekker loopt. Je topt bijvoorbeeld de bal te vaak of die hardnekkige slice kost je teveel punten en zeker ergernis. Of je short-game kost je teveel schoten. Zelf weet je niet wat je er aan moet doen om het te verhelpen. Wij zorgen ervoor dat je meer controle over de bal krijgt en dus meer spelplezier.

vanya-1

TRACKMAN SWING-ANALYSE

UNLEASH YOUR POTENTIAL!

Trackman 4 is een launch monitor en maakt het objectief inzichtelijker wat je moet doen om de balvlucht te verbeteren. Als golfer kan je dus sneller verbeteren en gemakkelijker begrijpen wat er technisch moet gebeuren om de balvlucht te verbeteren. Ongeacht het niveau waarop je speelt helpt Trackman om beter inzicht te krijgen van je persoonlijke verbeterpunten.

Trackman 4 Golf Academy Papendal

Wat anderen vertellen over ons

We zijn trots op onze golfers en op wat wij voor ze kunnen betekenen. Hieronder staan een aantal ervaringen van golfers  golfles bij ons hebben gehad. Ben je benieuwd wat wij voor je golf kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Passie voor de sport

“Thomas is een fantastische golfcoach! Hij is scherp, ziet alles wat goed gaat, maar ook wat minder gaat en heeft de juiste manier om het ook echt te verbeteren. Het belangrijkste is echter dat hij de zin in golf, de passie voor de sport prachtig over brengt”

R van Baaren

Extremely grateful

“The great game of golf is a game to be enjoyed, enjoyed and … enjoyed! Without giving my age away I started playing golf more than 20 years ago, with less of lifes responsibilities. Over the past 10 years I don’t think I even played that many times. However through the natural enthusiasm, passion for golf and expertise of the professionals of Golf Academy Papendal, I am extremely grateful for their help and the superb facilities of Papendal. This has without doubt given me back the joy, the freedom and the enjoyment of golf back. Thanks again guys!”

J. Pownall

Scroll to top