Jouw golfspel merkbaar en meetbaar verbeteren, daar gaat het ons om!

Golflessen

SCORE PLUS PROGRAM

SPELEN OM TE LEREN

Een uniek programma want je gaat eerst 9 holes spleen met je professional  om te analyseren waar het beter kan. Welke technieken kosten jouw teveel slagen tijdens een ronde golf? Voor iedere golfer is er een manier om beter te golfen.

LOSSE LESSEN

VERBETER JE GOLFSWING EN KENNIS

Iedere golfer heeft wel een onderdeel van het spel dat niet lekker loopt. Je topt bijvoorbeeld de bal te vaak of die hardnekkige slice kost je teveel punten. Zou het niet mooi zijn dit soort dingen eens goed op te lossen?

CLUBLESSEN 2019

EEN UNIEK PROGRAMMA VOOR LEDEN

Een initiatief van de technische club en het bestuur om bij te dragen aan beter golf en meer plezier. Het vergroten van de spelvreugde en het verhogen van het spelniveau van alle leden is belangrijk voor een gezonde vereniging.

Wat anderen vertellen over ons

We zijn trots op onze lesklanten en op wat wij voor ze betekenen. Op deze pagina staan een aantal ervaringen van golfers die bij ons les hebben gehad.  Ben je benieuwd wat wij voor je golf kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Passie voor de sport

“Thomas is een fantastische golfcoach! Hij is scherp, ziet alles wat goed gaat, maar ook wat minder gaat en heeft de juiste manier om het ook echt te verbeteren. Het belangrijkste is echter dat hij de zin in golf, de passie voor de sport prachtig over brengt”

R van Baaren

Extremely grateful

“The great game of golf is a game to be enjoyed, enjoyed and … enjoyed! Without giving my age away I started playing golf more than 20 years ago, with less of lifes responsibilities. Over the past 10 years I don’t think I even played that many times. However through the natural enthusiasm, passion for golf and expertise of the professionals of Golf Academy Papendal, I am extremely grateful for their help and the superb facilities of Papendal. This has without doubt given me back the joy, the freedom and the enjoyment of golf back. Thanks again guys!”

J. Pownall

Scroll to top