Lidmaatschap

De golfsport hoeft zeker niet duur te zijn! Wij bieden een voordelig en toegankelijk lidmaatschap dat u toegang geeft tot de unieke oefenfaciliteiten van De Edese Golfclub op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Als lid van de golf academy wordt u geregistreerd bij de NGF en heeft u recht op verschillende kortingen. Uiteraard heeft u ook toegang tot ons lesaanbod om uw golfspel te verbeteren.

Onbeperkt oefenen

U heeft onbeperkt toegang tot de onze oefenfaciliteiten en ontvangt 50% korting op de driving-range ballen. In plaats van €1,50 betaald u dus €0,75 per 28 ballen. Uw persoonlijke ballenTAG kunt u opladen bij de horeca, het secretariaat of op de driving-range.

Greenfee Korting

Academy leden ontvangen 20% korting op de 18 holes greenfee op onze uitdagende golfbaan De Edese Golfclub Papendal. U betaald dan dus €48,- per 18 holes in plaats van het standaard tarief van €60,-. Op wintergreens is dit €40,- i.p.v. € 50.

NGF Registratie

De Edese GC Papendal wordt u homecourse wat inhoudt dat u als golfer bij de NGF geregistreerd staat en daarmee uw handicap kunt bijhouden. U ontvangt uw NGF pasje met de daarbij behorende handicap die geregistreerd staat en u het recht geeft overal te kunnen golfen.

Par 3 Pitch & Putt

Het korte spel is ongelooflijk belangrijk en daarom zijn wij blij dat Academy leden 50% korting krijgen op greenfees van de Par 3 baan Pitch & Putt Papendal, direct naast onze driving-range. Hier kunt u uw korte spel perfect oefenen op deze tricky holes en het baanrecord van 42 slagen proberen te verbreken!

Sportcentrum Papendal als thuisbasis voor uw golf!

€99,- per jaar*

Golf Academy EGC Papendal lidmaatschap

Nieuwe leden ontvangen €10,- aan credit op de ballenTAG.

Minimaal 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

*Eénmalig €17,50 inschrijfgeld.


Inschrijfformulier

Klaar voor het Golf Academy Lidmaatschap?

Vul het formulier in en verstuur naar Golf Acadamy EGC Papendal.

 De betaling van € 116,50 (incl. 17,50 inschrijfgeld) overmaken op NL80KNAB0720742706 t.a.v. HookedOnGolf

U ontvangt een bevestiging van het lidmaatschap per mail!

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode en Plaats

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Bent u in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs?

Indien in bezit GVB, vermeld uw registratienummer

Uw handicap

Opmerkingen/ vragen

[recaptcha]

Golf Academy EGC Papendal
Scroll to top