Pro Team

PGA Professionals Golf Academy Papendal

PGA Professional Thomas IJLand

Thomas IJland

PGA A Professional

“Mijn doel is om voor iedere golfer het belangrijkste verbeterpunt te vinden dat het grootste verschil maakt in prestatie en plezier op de golfbaan. Ik help golfers graag beter golfen door om op een zo eenvoudig en effectieve manier één tot hooguit twee dingen per les aan te pakken die de meeste invloed heeft. Aan het einde van de les wil ik graag dat men weet wat goed gaat, wat beter kan én hoe dit geoefend moet worden. Want goed oefenen is namelijk een kunst! Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat beter golf voor meer spelplezier zorgt, en dat willen we allemaal, genieten van deze mooie sport!”.

Aanwezigheid

Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag & Zondag.

Michael Unsworth

Michael Unsworth

PGA A Professional

“Ik help u graag al de verschillende golf skills te verbeteren en zo meer van deze sport te genieten. Of u net begint, of al jaren speelt en een lagere handicap heeft, ik zet mijn ervaring graag in zodat u beter begrijpt wat u moet doen, hoe u dat het beste kunt en ook zeker hoe dat voelt. Van tee tot green wil ik bijdragen om uw spel stabieler en scherper te maken. Mijn favoriete omschrijving van de golfswing komt van John Jacobs, de “vader van golf instructie”, een grote man achter de Europese Tour. “Two turns and a swish!” zei hij. Ik weet niet of ik het voor u zo simpel kan maken, maar veel ingewikkelder wil ik niet”.

Aanwezigheid

Vrijdag & Zaterdag (vanaf 7 mei).

Schermafbeelding 2021-02-23 om 11.00.16

Peter Mastenbroek

PGA C-Instructeur

“Als gepassioneerd golfer en trouw lid van de Edese Golfclub Papendal help ik de beginnende golfer graag met het aanleren van een goede basis van de verschillende golftechnieken. De grip, het oplijnen en de set-up zijn fundamentals die iedere beginnende golfer moet bergijpen en goed aanleren. Ik help je daar op een enthousiaste graag mee verder. Daarnaast zet ik mij in voor de jeugd op onze club, want golf is een sport voor het leven. Begin je er vroeg mee dan heb je er je hele leven iets aan!”.

Aanwezigheid

Handicap 36 en hoger op afspraak.

Wij helpen je graag beter en constanter te golfen!

Altijd welkom voor al je golf issues!

Je bent van harte welkom om langs te komen op de driving-range om je golfwensen door te nemen. Graag tot ziens op de driving-range!

 • Leden van De Edese Golfclub Papendal kunnen reserveren via elke computer, tablet of smartphone via E-Golf4u, het online platform van de golfclub.
 • Gasten (niet leden) kunnen telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Zo kunnen we bespreken wat je wensen zijn en of er ruimte is in onze agenda’s.
 • Golflessen en leskaarten kunnen contant of middels een betaalverzoek worden afgerekend.

Tarieven

Lessen worden gegeven in blokken van 45 minuten. Met 2 of meer personen wordt aanbevolen 2 blokken van 45 minuten te boeken.

Per blok van 45 minuten

 • 1 persoon…….€ 46,50
 • 2 personen…..€ 25,75 per persoon (€ 51,50 totaal)

Per blok van 90 minuten 

 • 1 persoon…….€ 93,00
 • 2 personen…..€ 51,50 per persoon (€ 103,- totaal)
 • 3 personen…..€ 38,00 per persoon (€ 114,- totaal)
 • 4 personen…..€ 31,50 per persoon (€ 126,- totaal)

Meer personen? Stuur een email a.u.b.

Vragen ergens over? Neem even contact op, binnen 24 uur bellen of mailen wij je.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Scroll to top