IJland & de Boer (PGA Professionals) – 7 dagen per week beschikbaar

Over Ons

Over Ons

Thomas IJland en Marjan de Boer, samen 70 jaar golfervaring!

Van maandag t/m zondag beschikbaar om je te helpen met jouw golf!

Reserveren kan via elke computer, tablet of smartphone. Op de online lesagenda ProAgenda kan je de dagelijkse beschikbaarheid bekijken en golflessen inboeken. Golflessen en leskaarten kunnen contant of op met PIN betaald worden.

Thomas IJland

PGA Professional
PGA Professional Thomas IJLand

“Mijn doel is om voor iedere golfer het belangrijkste verbeterpunt te vinden dat het grootste verschil maakt in prestatie op de golfbaan. Ik probeer één tot hooguit twee doelstellingen per les aan te pakken die de meeste invloed heeft op de speler. Aan het einde van de les wil ik graag dat de lesklant weet wat goed gaat, wat beter kan en hoe dit geoefend moet worden. Golfers leren skills door ze te oefenen, niet door alleen maar te luisteren naar tips van de pro. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat beter golf voor meer spelplezier zorgt!”.

Marjan de Boer

PGA Professional
Marjan de Boer

“Gelet op mijn voorliefde voor het golfspel, vind ik het erg leuk om mijn 40-jarige kennis en ervaring te delen via het geven van lessen. Mijn vertrekpunt is altijd de aanwezige- of potentiële vaardigheden van een persoon (anatomie, coördinatie en balans), ongeacht het individuele niveau. Samen met mijn leerlingen probeer ik een goede balans te vinden tussen hun golfpotentieel, spelplezier en -ambities. Een persoonlijk ontwikkelingsplan voorziet in deze balans waarbij plezier in lessen en oefenen centraal staat”.

Tarieven

Lessen worden gegeven in blokken van 45 minuten per blok voor privé-lessen. Met 2 of meer personen wordt aanbevolen 2 blokken van 45 minuten te boeken.

1 persoon – 45 minuten € 46,50

2 personen – 90 minuten € 105,00

3 personen – 90 minuten € 114,00

4 personen – 90 minuten € 126,00

Mer personen? Stuur een email a.u.b.

 

Je bent van harte welkom om langs te komen op de driving-range om je golfwensen door te nemen. Graag tot ziens op de driving-range!

Vragen ergens over? Neem even contact op, binnen 24 uur bellen of mailen wij je.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Scroll to top