Pro Shop Online – PGA Professional Thomas IJland – Edese Golfclub Papendal

Pro Shop

Pro Shop Online - PGA Professional Thomas IJland - Edese Golfclub Papendal

Alle bestellingen via de webshop worden in overleg bij het secretariaat of in de Pro Shop op de driving-range klaar gezet om op afspraak op te halen. De Pro Shop bevindt zich op de driving-range van de Edese GC Papendal (achter de eerste hole).

Toe aan nieuwe golfclubs? Boek dan een clubfitting sessie zodat we met Trackman de beste combinatie kunnen bepalen en te vergelijken met je huidige clubs. Inruilen van je huidige set is mogelijk. Ook voor nieuwe grips en clubreparaties ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je speciale wensen wat betreft een bepaald merk of product, laat het dan weten zodat we kunnen bestellen. Vragen of onduidelijkheden? Neem dan even telefonisch contact op a.u.b. 06-41886639. Voor de algemene voorwaarden klikt hier.

Wij zullen je bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en klaarleggen in de shop op de range of bij het secretariaat. Houd rekening met een langere levertijd i.v.m. met de coronacrisis! Mocht je nog vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben laat ons dat dan per omgaande weten.

Scroll to top